Najeftinije.net  ⁄ ⁄  Građevinski materijal ⁄ ⁄  Sobna vrata
               Ako još nemate Korisnički račun, možete ga kreirati
 

Cijena
1210.00kuna
Trgovina
www.tragum.com
Mjesto
Trogir, Split, Kaštela, Hrvatska
Web stranica
http://www.tragum.com
Zadnja izmjena
2011-12-06 18:22:25
Sobna vrata puna klasik folija-kvalitetna vrata po povoljnim cijenama

Vrata se izrađuju od kombinacije drva i medijapana, dovratnik (štok) vrata izrađen je od medijapana i drva I to na način da drvo čini dio štoka u koji se montiraju nosači vrata kako bi osigurali trajnost i čvrstoću vrata.

Krilo vrata izrađeno je od drvenog okvira sa ispunom od kartonskih saća, te presvučeno medijapan folijom u boji drva ( trešnja, mahagonij, wenge, bukva, hrast, tamni hrast, svijetli hrast, bijela).

Na vrata se standarno ugrađuju klasične brave sa ključem, dodatne opcije ugradnje su priprema za cilindar ili wc bravu, zatim ventilacijski otvori i sl.

Dizajn je prilagodljiv korisniku u opcijiama izrade vrata sa zaobljenim ukrasnim lajsnama koje daju moderan izgled vašem domu ili pak klasičnim ravnim lajsnama.

Vrata mogu biti u kombinaciji sa izrezom od stakla prema nacrtu i želji kupca, ili pak možete kombinirati boju lasjni i dovratnika u drugačijoj boji od boje krila vrata.

Vrata se odlikuju izvrsnom toplinskom i zvučnom izolacijom, na dovratniku se nalaze gumeni dihtunzi koji dodatno poboljšavaju ova svojstva, te sprječavaju lupanje I habanje vrata.

Klizna vrata se nude u opciji montaže na zid ili unutar zida gdje prilikom otvaranje krilo vrata ulazi u zid.

Uz sobna vrata možemo vam ponuditi i protuprovalna vrata kao i popratne proizvode kvake i brave.

Za veće količine odobravamo dodatne popuste, cijene su informativnog karaktera tek nakon uzimanja mjera i uvida u situaciju na terenu možemo dati točnu ponudu.

Za više slika i detalja, te narudžbu proizvoda posjetite www.tragum.com

Radujemo se budućoj poslovnoj suradnji.

Posjetite našu web trgovinu www.tragum.com i pronađite proizvode za sebe uz vrata nudimo vam kompletan asortiman pvc stolarije, prozora i vrata, te garažana i protuprovalna vrata.
Komentari (1)
napisaotragum, Prosinac 6, 2011
Mi smo kupili ova vrata nakon obilaska cijele splitske okolice trgovina i proizvođača i prezadovoljni smo, platili smo naših 5 vrata sa kvakama upola jeftinije.
Stranice 1 - 1 od 1
 

Preporučene stranice

Kuhinje

PVC stolarija

Garažna vrata

Pretraga

Tečajna lista

18.06.2018
Srednji
AUD AUD
1
4,748754
CAD CAD
1
4,838729
CHF CHF
1
6,381767
GBP GBP
1
8,451293
USD USD
1
6,361964
EUR EUR
1
7,380514
$ Odabir valute
= Odabir valute